Wprawdzie kolega Phouty doradził mi, co trzeba zrobić, by wstawić zdjęcia na naszym forum, jednak nie wiem, czemu nie mogę wstawiać zdjęć za pośrednictwem tego portalu dodając je jako załączniki? Dzieje się tak już od kilku miesięcy, choć wcześniej nie było żadnych problemów. Waliza, można coś z tym zrobić, bym mógł je wstawiać jak dawniej bez żadnych problemów za pośrednictwem naszego portalu? Zawsze wyświetla się komunikat: Zbyt duża zawartość plików. Wcześniej też tak było, lecz jak zmniejszałem zdjęcia za pomocą programu paint do 50 %, wchodziły bez problemu. Teraz nic nie udaje się wrzucić, nawet jak mam zdjęcia o bardzo małej pojemności. Szkoda, bo bym się w końcu zdemaskował i wrzucił bym te fotki dotyczące modyfikacji CZ tki, którą to opisałem...
_________________ Strzelam z: Diana 24, 4,5 mm (okazyjnie) Walther CP 99, CO2, 4,5 mm (okazyjnie) Flobert ME 38 Magnum, 6mm short (okazyjnie) Artax Mortimer, 43 Uberti Remington 1858, 45 Uberti Cattelmann 1873 Stallion, 22 lr. CZ 75B, 9mm CZ 75B Kadett, 22 lr. Będę strzelał z: Uberti Cattelmann 1873, 45 Long Colt Winchester 1866 lub 1873, 45 Long Colt
|