Nóż rtęciowy
Moderator: Moderatorzy
Re: Nóż rtęciowy
Nie no teraz to Królik zaszpanowałeś. "Szacun" 

"Nie dający spokoju problem jest jak piękna kobieta. Jeżeli nie wiesz jak go rozwiązać, to należy się z nim przespać." - moje
"Dalekosiężne plany mają to do siebie, że są jak króliki - często się walą." - moje
"Dalekosiężne plany mają to do siebie, że są jak króliki - często się walą." - moje
Z ciekawości poszperałem po tych zielonych diabłach i po kilku sekundach znalazłem takie oto rozwinięcie skrótu AKMS:
Bo ja dotąd myślałem, że to AKM so składnym prikładom jest...
Ciekawe, skąd oni wzięli to słowo?Awtomat Kałasznikowa Modiernizirowanny Składywajuszczymsja
Bo ja dotąd myślałem, że to AKM so składnym prikładom jest...
- the_piotrex
- Kontakt:
Wogóle to strona jest kiepska.
To była pierwsza strona internetowa o militarnej tematyce jaką moja niegdyś młoda osoba znalazła w kafejce internetowej. Więc mimo kilku kwiatków jakie teraz są gołym okiem widoczne mam do niej sentyment.
"Nie dający spokoju problem jest jak piękna kobieta. Jeżeli nie wiesz jak go rozwiązać, to należy się z nim przespać." - moje
Nawet nie takiej kojarzę stronki 

Aleście demony przeszłości wygrzebali
a komandos.dit.pl ktoś pamięta?

a komandos.dit.pl ktoś pamięta?